28.2.17

Давайте творити добро разом!


Запрошуємо дорослих та дітей до 15 березня долучитися до І етапу проекту та чекаємо на ваші Добрі історії на адресу:

БО "БФ"Чисті Серцем",
а/с "Книга добра",
м. Київ, 01001 

або на e-mail: knygadobra50@gmail.com 

Після 15 березня 2017 року літературна рада Проекту обере найкращі історії для публікації в книзі.


Історії повинні бути простими, щирими та найголовніше справжніми. Розмір історії повинен бути не більший за аркуш А4. Обов’язково вказуйте Вашу контактну інформацію (ім’я, прізвище, контактний номер телефону, місце проживання, вік) для того, щоб ми могли повідомити Вас про результати конкурсу.



Книга створюватиметься у майстерні Центру української культури м.Таллінн (Естонія).

Її зшиють із унікального черпаного паперу, що буде виготовлений вручну із привезених з України клаптиків тканин з одягу авторів творчих робіт, та з рослинних зерен).

У майбутній Книзі буде розміщено 50 найкращих реальних історій - про Добро довкола нас - які обере Літературна рада Проекту. 100 історій буде розміщено у друкованих примірниках.

Історії, що не ввійдуть до книги, будуть розміщені на сайті knyga-dobra.blogspot.com та на сторінці Книга Добра у соціальній мережі Facebook:


100 учасників історій, відібраних до «Книги добра», а саме їхніх представники віком від 8-16 років матимуть змогу поїхати на літній відпочинок в Угорщину. Навіть, якщо ваш вік перевищує вказані межі, то відвідати Угорщину зможуть Ваші діти, брати чи сестри, онуки чи племінники.

Окрім того, вихованці найактивних шкіл, які візьмуть участь у Проекті, матимуть змогу презентувати "Книгу Добра" в одній із 50-ти країн світу.

Давайте творити добро разом!