4.4.17

№23 «Добро починається з тебе»

Добро починається з ТЕБЕ! Якщо не ти,то хто? Твори добро і воно повернеться тобі сторицею. Так багато закликів ми завжди чуємо,читаємо,бачимо у соціальних мережах,та не завжди прислуховуємося до них та не вдумуємось у ці слова .
Дуже важко робити добрі справи . Особливо тепер,коли люди зневірились,а крім  того шукають у всьому тільки вигоду для себе . Та незважаючи на такий песимістичний настрій багатьох українців ще є люди,які при будь-яких обставинах залишаються людьми . Я б хотіла розповісти про благодійний фонд «Чисті серцем»,який знаходиться у  прекрасному обласному центрі нашої замученої країни – прекрасному місті Івано-Франківську . У цьому фонді працюють дуже привітні,приємні ,добрі люди,які завжди відгукуються на прохання про допомогу . Зовсім небагато часу сплинуло з тих пір як мій син відпочиваючи в Угорщині, отримав травму . Хоч вона була і незначною,та всі дуже хвилювалися за нього оскільки виявилося,що необхідно оперувати. Завдяки Фонду,Василю Михайловичу Вишиванюку ,а також уряду Угорщини  операцію було проведено на вищому рівні,все зрослося,зажило . Син розповідав про те,що відчував себе настільки спокійно,ніби ми,батьки,були поряд з ним .
Ніколи не думала,що зовсім незнайомі люди можуть так переживати за чужу дитину. Та замість того,щоб відправити його додому і не заморочуватися чужими проблемами,шукати різні шляхи для вирішення цієї проблеми.

Хочу висловити ВАМ щиру подяку за ваше Добро,яке дарує радість людям і рятує у важкі хвилини.

Мар’яна Прокопишин, с. Шевченкове, Долинського району, 
Івано-Франківської обл.