8.9.17

В Центрі української культури у м.Таллінні ( Естонія) відбулось виготовлення перших сторінок Книги Добра в рамках міжнародного соціального проекту.

07 вересня 2017 року за підтримки Міністра Закордонних Справ України Павла Клімкіна, Міністерства культури Естонії, Міністерства Закордонних справ Угорщини, почесного консула Угорщини в м.Івано-Франківськ та Івано-Франківській області Vasyl Vyshyvanyuk в Центрі української культури у м.Таллінні ( Естонія) відбулось виготовлення перших сторінок Книги Добра в рамках міжнародного соціального проекту.
Нагадаємо основна мета проекту створення Книги із найцікавішими історіями та ілюстраціями про Добро.
Книга створюватиметься у майстернях Центру української культури м.Таллінн (Естонія), яким опікується Anatoli Ljutjuk. Її зшиють із унікального паперу (черпаного), що буде виготовлений вручну із привезених з України клаптиків тканин з одягу авторів творчих робіт, та з рослинних зерен.
Координатор Проекту: БО «Благодійний Фонд «Чисті Серцем»
Співорганізатори Проекту: Центр української культури у м.Таллінні, Державне самоврядування українців Угорщини, ГО "Громадська ініціатива Галичини", Почесне консульство Угорщини у м.Івано-Франківськ та області.
У майбутній Книзі буде розміщено 50 найкращих реальних історій - про Добро довкола нас - та 50 малюнків, які обрано Редакційною радою Проекту.
Організатори Проекту планують виготовити 100 ексклюзивних екземплярів "Книги Добра" (на черпаному папері) та 10 000 друкованих примірників. 25 унікальних "Великих книг", разом із друкованими копіями, буде презентовано в усіх обласних центрах України та передано бібліотекам і загальноосвітнім школам.
За участю дітей з різних областей України, в межах реалізації Проекту, запланована презентація "Книги Добра" та її передача у майже 50 країн світу. Насамперед, її передадуть в Національну бібліотеку Ватикану (Італія), бібліотеку Конгресу США, Королівську бібліотеку Великої Британії та Олександріївську бібліотеку (Єгипет).

Світлина від Фонд Чисті Серцем.Світлина від Фонд Чисті Серцем.Світлина від Фонд Чисті Серцем.Світлина від Фонд Чисті Серцем.Світлина від Фонд Чисті Серцем.Світлина від Фонд Чисті Серцем.Світлина від Фонд Чисті Серцем.