4.4.17

Правдиві розповіді з життя щирих людей


В Україні триває міжнародний соціальний проект «Книга добра». Його благословив верховний архієпископ Києво-Галицький, Кардинал Любомир Гузар та підтримав Міністр Закордонних Справ України Павло Клімкін. 

Більше 3000 людей вже надіслали свої історії про добрі вчинки.
З них літературна рада на чолі з письменницю Марією Матіос відібрала сотню найцікавіших! Історії розміщені на офіційному сайті knyga-dobra.blogspot.com та на сторінці Книга Добра у соціальній мережі www.facebook.com. Тепер для них потрібно створити ілюстрації. 

Техніка виконання малюнку обирається автором на власний розсуд. Розмір конкурсної роботи – формат А-4. Обов’язково необхідно зазначити назву Доброї історії, до якої здійснювалась ілюстрація, прізвище, ім’я, вік автора, та контактну інформацію. 

Чекаємо на ваші малюнки до 1 червня за адресою: БО "БФ "Чисті Серцем", а/с "Книга добра" , м. Київ, 01001 або на e-mail: knygadobra50@gmail.com

Книга створюватиметься у майстерні Центру української культури м.Таллінн (Естонія) з унікального саморобного паперу. 

100 авторів, чиї роботи увійдуть до «Книги добра», та 100 найактивніших учасників у ІІ етапі проекту, віком від 8-16 років матимуть змогу поїхати на літній відпочинок в Угорщину. Навіть, якщо Ви молодші чи старші, то відвідати Угорщину зможуть Ваші брати чи сестри, діти, онуки чи племінники. А також 100 дітей зможуть поїхати на відпочинок в Карпати! Окрім того, вихованці найактивніших шкіл, які візьмуть участь у Проекті, матимуть змогу презентувати "Книгу Добра" в одній із 50-ти країн світу.