4.4.17

№47 «Історія Добра»

    Добро – це справи милосердя. А скільки у світі коїться добра! Ось зараз –  цієї хвилини, цієї секунди!
Знаю зворушливу історію, яка трапилася з моєю подругою Катериною. Доля цієї дівчинки складається дуже не просто: за тринадцять років свого життя вона вже зазнала дуже багато лиха й біди.
Коли Катрусі було 8 років вона втратила маму. А рідний батько й усі родичі від дівчинки відмовилися.
Була в неї бабуся, яка хотіла забрати онуку до себе. Та, на жаль, їй відмовили місцеві органи опіки, бо вже старенька і не зможе дати дитині гарну освіту, належний догляд.
Катя опинилася в дитбудинку. Та через рік доля усміхнулася дівчинці. У притулок приїхало подружжя, яке зацікавилося сиротою. За декілька місяців нова родина забрала Катрусю з притулку, попри те що вже мала двох рідних дітей.
Прийомні батьки дали Каті все необхідне: освіту, одяг, повноцінне харчування, розваги. І найголовніше – тепло й любов, яких так бракувало бідоласі.
Несподівано прийомні батьки розлучилися, і мама залишилася із трьома маленькими дітьми, яких ніколи в подальшому житті не ділила на рідних та прийомну.
Хочеться, щоб було більше таких людей, котрі могли б ощасливити дитину, забравши її з дитячого будинку, а також  побажати батькам, аби ніколи не кидали дитину, адже це не річ, а дарунок Божий.

Дар`я Бойко, м. Запоріжжя