4.4.17

№70 «Він шукає щастя в добрих справах»

Все частіше ми чуємо, що зараз в житті мало радості, милосердя, добрих справ. Але ми з цим не згодні. В житті багато щирих, доброзичливих людей. В нашому селі живе Дмитро Ружевич , хлопчик з обмеженими можливостями, наш однокласник. Він знайшов справу, яка приносить йому щастя: збирає книжки, які надходять до нього з різних куточків України, ділиться ними з усіма учнями нашої школи.
Така добра справа приносить користь усім, а Дмитрикові дарує радість спілкування з друзями, істинне щастя. Дмитро волів, аби книжки читали й інші діти. Ми взялися допомагати хлопцю оформити його приватну бібліотеку, учні школи зохотились до читання та радо спілкуються з Дмитром. Тепер його Перша приватна ВІЛЬНА бібліотека поповнює фонди сільської та шкільної бібліотек нашого мальовничого села Сергіївка.

Така поважна добра справа особливого школяра набула статусу Національного рекорду України. Про Дмитрикову бібліотеку пишуть газети та розповідає телебачення. Своїми щирими вчинками, бажанням допомогти іншим хлопчик довів неймовірну силу добра! Великий ланцюжок небайдужих сердець долучився до світлої справи. Ми знаємо - добре радіти життю і ділитися з іншими радістю спілкування.

Ельвіра Ахмедова, Анна Куцевол, с. Сергіівки, Слов'янського р-н, Донецької обл.